follow me

Monday, 1 July 2013

MISI MENUKAR HEADER BLOG




HOLA.... HOLA... HOLA... YIHAAAAA.... opss.. jawab salam saya dulu k ;)

setelah hampir 4 bulan aku x update blog akhirnya seruan untuk menjinakkan blogku yang dah lama menjadi buas terlaksana jua...  huhu.. pada hari nie aku nk buat entry yang berkaitan dengan header yang aku edit2 x menjadi. edit2 x menjadi.. adoiii sampai aku dah naik surrender dah.. almaklum la aku nie memang buta bab2 photoshop2 bagai nie. yang aku expert picmonkey je la... hahaa..sedih kan...
mls la nk tulis byk2.. lets picture speak louder k!!!!...hahahaha

dibawah2 nie antara koleksi2 buruk header yang aku buat... hanya nie je la yang aku mampu.. nanti naik sem aku berguru dengan kakak programing.. kakak tu housemate aku. tapi asik x menyempat je aku nk berguru dengan dia.. haha..sedih2.. ok...
LETS GENG.. CHECK IT OUT THE HORROR HEADER IN THE WORLD... hahahahaa...

nie la header yang pertama2 kali aku gunakan.. hahha.. cute gile kan cartoon nie. just like the owner..hahahhaa


after that.. aku guna yang nie.... aku rasa nie la header yang paling lama aku gunakan... hahahah.. x tau la apa y ada dekat header nie hingga membuat aku gatal nk guna lama2.. hahahaha

nie sama je dengan yang atas.. tapi aku ubah sikit warna backgroundnya.. hahaha.. nie aku guna picnik... tapi sedih ah sekarang picnic dh x boleh pakai.... what theeee...hahahahaha

after that.. aku try pulak yang nie... yang nie aku rasa cantik la konon.. amik ko.. penuh muka aku dekat header tu... hakhakhak.. nie aku guna pakai piZap.. best gak.. boleh main potong2 gmbar sesuka hati.. hahahahaha


jeng... jeng... jeng... tadaaaaa.....  nie la header the latest yang aku guna... capek aku nk buat.... hahahhaa.. aku guna picasa3 je... x larat ah nk over2 guna benda yang susah2.. capek mak.. capek... hahahhahhaa.. papepon aku tetiba terlike quotes yang aku reka sendiri tu... hahahaha


so korang dh tengok... perasan kan aku.. aku rasa sorang pon x kan baca entry gile aku nie.. almaklum aku nie bukannye the glamerous blogger kt sini.. hahaha.. i redha je.. i redha je.... umm k la..nnti kl jin rajin aku datang lagi aku update ye... hahaha
byeee semua.. see u next time... huhuhuhu

                                                                                                      DIGORENG OLEH :


                       ......SENYUM SEINDAH SURIA YANG MEMBAWA CAHAYA.......

No comments:

Post a Comment